Utbyta & Lämna tillbaka

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Kontrollera så snart som möjligt efter mottagandet och öppna inte tillbehören innan du kontrollerar huvudartikelen för storleken. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kommer vi gärna att byta ut eller returnera det som ett villkor. Detta returnerar policyen. Gratis avkastning på 365 dagar. Återgå någonting av någon anledning upp till ett år efter att du köpt det. Vi ger dig full återbetalning eller återbetalning.

 

Returer

Du kan kontrollera och testa varorna på ett sätt som skulle vara möjligt i en butik. Det är rätt att prova skor för storleken.
Om du vill returnera en del eller hela din beställning för återbetalning eller byte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leveransen av varan. Du kan meddela oss genom att skicka en begäran om återbetalning i hela beställningsdelen av ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller telefon.

Om skor kanske inte får full återbetalning om skon returneras endast delvis.

Initativa element, t.ex. Stift och g-strängar kan inte returneras när hygienförseglingen har avbrutits. Produkterna kan inte returneras när de är slitna.

Kunder får inte få full återbetalning om artiklar returneras till oss eller tvättas, inte i originalet med de intakta taggarna, med något tecken eller en lukt (som parfym eller cigarettrök).

Vi ber att varorna returneras tillsammans med tillverkarens originalförpackning så att framtida kunder kan ta emot produkten enligt tillverkarens anvisningar.

Var god försändelsen med försändelsen när du skickar varan tillbaka till oss. Detta är för din säkerhet om varorna förloras i transit.

 

Rätt att avbryta

Du har en lagstadgad rätt att avbryta din order enligt 2013 års konsumentkontraktsförordningar (information, avbokningar och avgifter). Mer information finns på sidan "Rätt till avbryt".

 

Återbetalningspolicy

För fullständiga återbetalningsförfrågningar eller avbokningar som mottas inom 14 dagar från dagen efter leverans av ordern, betalar vi återbetalningen inklusive fraktkostnader och fraktkostnader (förutom de extra kostnaderna om du väljer en annan leveranstyp än den Mindre kostsamma leveransstandarden erbjuds av oss). Köparen ansvarar för de återstående kostnaderna för orderposter.

För delbeställningsavkastning mottaget inom 14 dagar från dagen efter leverans kommer vi att återbetala orderkostnadskostnaderna. Frakt och förpackningskostnader återbetalas inte. Köparen ansvarar för de återstående kostnaderna för orderposter.

Fullständig eller partiell orderingång mottagen efter 14 dagars leverans kan accepteras efter eget gottfinnande och en kreditnot eller utbyte som erbjuds. Förpacknings- och fraktkostnader återbetalas inte och köparen är ansvarig för de återstående kostnaderna för orderposter.

Vanliga fraktkostnader och fraktkostnader för utbytesobjekt debiteras inte om inte valutaposter senare returneras till oss för återbetalning, i vilket fall de kommer att dras av från återbetalningen. Express frakt och fraktkostnader för utbytesobjekt måste betalas i förskott.

 

Procedur

Om du vill avbryta en order enligt konsumentavtalet (information, avbokning och tilläggsavgifter) 2013. Klicka här för detaljer.

För att skicka in en begäran om återbetalning via den här webbplatsen, logga in på ditt konto, gå till "Slutförda beställningar", klicka på "Returnera artiklar" bredvid beställningen, fyll i formuläret och klicka på "Skicka tillbaka begäran". Alternativt, kontakta oss via telefon eller e-post med ditt beställningsnummer, vad du vill återvända och varför du vill returnera det.

Du får då ett mail med ditt återställningsförfrågnings-ID och anvisningar om hur du returnerar objekten.

Vi kommer att hålla med dig om att återbetala, byta ut eller byta objektet beroende på tillgänglighet.

Vänligen returnera returposterna utan några oumbärliga förseningar och i alla händelser senast 14 dagar efter dagen för din returförfrågan. Vi rekommenderar dig att använda ett registrerat mail eller spår och spåra metod som ger tillräcklig täckning för det skickade värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om föremålet är acceptabelt för retur i enlighet med vår policy.

När du har fått det returnerade objektet skickar vi dig en e-postbekräftelse och återbetalningen kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att returneras med samma betalningsmedel som används för den ursprungliga transaktionen. Det kan ta flera extra arbetsdagar för banksystemet och kreditkortet att återbetala pengarna på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat återbetalningen.

Om artikeln är oacceptabel kommer vi att returnera den med en förklaring till skälen till återkomsten.