Leverans

Vi har en bra kunskap om fraktvägarna och väljer den bekväma fraktvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på lång leverans erbjuder vi 6 fraktsätt: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS och Airmail.

Innan din beställning skickas måste vi behandla din beställning och sätta alla dina varor genom sina strikta kvalitetskontroller. På grund av detta skiljer den totala leveranstiden från sändningstiden ensam.

 

Total leveranstid = Leveranstid + Behandlingstid

 

Det tar ungefär flera arbetsdagar att paketera paket från våra anläggningar till ditt resmål. Den svåraste leveranstiden är 7 dagar. Den exakta leveranstiden är baserad på fraktföretagets standard (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) och leveransmetoden du valt.

Vi erbjuder gratis frakt. När din beställning har skickats får du ett mail som bekräftar att dina varor pågår, vilket också kommer att innehålla en spårnings länk. Vänligen lämna din rätta adress och giltigt telefonnummer! Eventuella förluster som orsakats av ett felaktigt adress- eller kontaktnummer finns på kunderna.

Leveranserna är föremål för lagerstatus. Om vi ​​har problem med din beställning, till exempel att det inte finns något objekt vi ringer till dig. Om du inte är tillgänglig skickar vi dig ett mail som visar vilka åtgärder vi tar. Några av våra leveransmetoder gör att du kan spåra leveranssändningen helt tills den levereras och skrivs av dig. Vi använder ett antal vektorer för att skydda leveransen till dig. Våra avgifter täcker alla fraktkostnader, förpackningar och försäkringskostnader upp till värdet av de varor du köper.

Frakt metod:

Standard Frakt: Region inklusive USA, Kanada, Storbritannien med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla övriga länder med 7-25 arbetsdagar.

 

Behandlingstid

1-3 arbetsdagar (vissa produkter tar 5 arbetsdagar).


Vad händer om du är ute när din order anländer?

Om du är ute när paketet kommer kommer din postperson eller kurir att lämna dig ett kort som berättar för var du kan hämta din diskret förpackade beställning

Om ditt paket levereras till närmaste leveranskontor måste du hämta paketet.

Om ditt paket levereras till närmaste kurirbutik kan du hämta det eller skicka tillbaka det.

 

Vad händer om din order inte kommer fram när du väntar?

Om din leverans är över 4 arbetsdagar har du löpt ut, var god kontakta oss.

 

Var ska man skicka footsolebay.com?

Ftwrgoods.net skickar till många länder, till exempel

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Japan, Malaysia, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz.